Bemutatkozás

Bemutatkozás

AZ IDŐ ÉS A CÉLOK…

Megbízhatóság, rugalmasság, kommunikáció? Mit is jelentenek ezek a szavak a Creative Print életében?

A személyügyi szervező diploma megszerzése után, magam mögött hagyva a 15 éves profi röplabdázó sport pályafutásomat, 2006-ban egy társammal megalapítottam a Creative Print Kft-t.

Ha az időre gondolok, csak felelősen, hosszútávban tudok gondolkodni. Vagyis arra, hogy mindenkor a legmagasabb minőséget biztosítva, élményszintű, értékorientált, időtálló megoldásokat kínálhassunk ügyfeleink számára. Fontosnak tartom ugyanakkor, hogy munkatársaink a sikerességet megélve, a cég céljainak elérésével megvalósíthassák saját személyes, egyéni céljaikat is.

Kreatív, dinamikus és problémamegoldásra képes, magasan képzett csapatunk mellé a legkorszerűbb géppark szolgáltatja a technikai hátteret. A Creative Print Kft. auditált ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerhez igazodva végzi tevékenységét. A 21. század hazai piaci követelményeit, trendjeit, lehetőségeit ismerve és megértve, nagyvállalatok mellett mikro-, kis-, és középvállalkozások számára is hatékony, és megbízható megoldásokat nyújtunk. Küldetésünk növelni partnereink üzleti eredményét azáltal, hogy az elvárhatónál is rugalmasabban, gyorsabban és kompromisszumok nélküli minőségben szolgáltatunk számukra. Így járulunk hozzá megrendelőink sikeresebb üzletmenetéhez. Értékelvű vállalatként büszkék vagyunk arra, hogy több mint száz ügyfelünk választott bennünket hosszú távú partnerként.

Víziónk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás és termékek minősége az alapvetően elvárható szintet jelentse a nyomdaipari megrendelők megítélésében.

Személyes példamutatáson keresztül elérjük, hogy a nyomdaipar szereplői törekedjenek az etikus magatartásra és a legjobb minőségre. Hisszük, hogy ez az alapja annak, hogy a megrendelőink TELJES ELÉGEDETTSÉGGEL távozzanak tőlünk.

Köszönöm, hogy ellátogatott a honlapunkra!

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudhassa, miben vagyunk mások, mi a különbség a Creative Print és más nyomdaipari gyártó cégek között.

Forgó Nándor
ügyvezető